Archive for Portfolio Interieur

Inrichting kantoor Lijnden

Opdracht: Het vervaardigen van 2 gelijke directiekantoren. Specificaties: Vervaardigd van Berken multiplex, bekleed met wit HPL. Bijzonderheden: Het hang- en sluitwerk is voorzien van Tip-On systeem, greeploos.

Lees meer

Vrijstaand exclusief wandmeubel

Opdracht: Ontwerpen van een vrijstaand wandmeubel in gerestaureerd grachtenpand te Amsterdam. Specificaties: Vervaardigd van MDF, geschilderd in zijdeglans. Bijzonderheden: Voor de grepen zijn luikringen gebruikt van Ottolini, soft-close ladegeleidingssysteem en scharnieren.   

Lees meer

Landelijke keuken

Opdracht:Vervaardigen van zeer functionele keuken. Specificaties:Vervaardigd van MDF, massief natuursteen werkblad. Bijzonderheden:Het hang- en sluitwerk is voorzien van  BLUMOTION, voor zacht en geruisloos sluiten.

Lees meer

Massief eiken eetkamertafel

Opdracht: Vervaardigen van eetkamertafel, passend in bestaande ruimte. Specificaties: Vervaardigd van massief eiken, afgewerkt met white wash olie. Bijzonderheden: Geïntegreerde kabeldoorvoer in bovenblad, onderkant tafelblad is vlak.

Lees meer

Inrichting woonhuis Laren

Opdracht: Vervaardigen van wandmeubel voor multimedia inrichting. Specificaties: Vervaardigd van MDF, deuren met panelen, geschilderd in zijdeglans. Bijzonderheden: Hang- en sluitwerk voorzien van softclose.

Lees meer